ELBC

Covid 19

Az Agrárminisztérium

az agrárágazat kiemelt stratégiai fontosságára tekintettel megbízta az Élelmiszerlánc-biztonsági Centrum Nonprofit kft-t, hogy veszélyhelyzet idején biztosítsa a szükséges védőfelszerelést az ágazat szereplői számára.Az ÉLBC kft. a készlet erejéig tudja teljesíteni a megrendeléseket. Kérem, figyelmesen olvassák el a letölthető tájékoztatót!

Jelenleg rendelhető termékek:

Típus Nettó egységár (Ft/ darab)* Legkisebb rendelhető mennyiség**
3 rétegű maszk 300 50 db-os egységcsomagokban
kn95 maszk 1 200 20 db-os egységcsomagokban

* a termékeket 27%-os ÁFA terheli

** az egységcsomagokat nem tudjuk megbontani, erre legyenek figyelemmel a megrendelés leadásakor

A megrendeléseket kizárólag a covid19@elbc.hu e-mail címen lehet leadni a  letölthető megrendelő kitöltésével és beküldésével.
Kérdés esetén a covid19@elbc.hu e-mail címen, vagy hétfő-csütörtök 9-12 óráig a +36308355255 telefonszámon lehet érdeklődni.

Az ÉLBC kft-nek a megrendeléseket a fenti e-mail címre megküldött megrendelések beérkezésének sorrendjében, a készlet erejéig áll módjában kiszolgálni. A védőeszközöket kizárólag az ÉLBC kft. 1211 Budapest, Weiss Manfréd út 4. alatti telephelyén lehet átvenni. A megrendelés folyamatáról a letölthető tájékoztató tartalmaz részletes információkat.

Az ellátás folyamatosságát a veszélyhelyzet időtartama alatt igyekszünk biztosítani, melyről folyamatosan tájékoztatni fogjuk önöket.

Letölthető dokumentumok:


dr. Bognár Lajos

élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkár

országos főállatorvos

megbízásából

Demetrovics Szilárd

ügyvezető

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább